Pengenalan Syarikat
Medihope Clinic ialah klinik kesuburan pertama dan satu-satunya di Malaysia yang mengintegrasikan sepenuhnya perubatan Barat dan perubatan Cina dalam rawatan kesuburan dengan kadar kejayaan tertinggi. Membantu pasangan mencapai kehamilan sihat terbaik adalah nilai teras kami.  

Menggunakan teknik terkini dan termaju dalam perubatan moden digabungkan dengan teknik akupunktur terbaik dan herba pemulihan dalam perubatan Cina, kita boleh mencapai peluang tertinggi untuk kehamilan yang sihat di Malaysia. Medihope ialah pusat wanita dan kanak-kanak premium dengan pasukan doktor berpengalaman.

Kami menyediakan perkhidmatan 5 bintang, susulan kehamilan, pemeriksaan penjagaan kesihatan dan rawatan perubatan untuk semua pelanggan kami dengan mesin ultrasound kami yang canggih dengan teknologi 6D dan AI.

Di Medihope Clinic, kami membantu membawa anda DARI HARAPAN KE REALITI.
Perkhidmatan Kami
Rawatan kesuburan yang dipertingkatkan dengan perubatan Cina adalah tumpuan teras kami dan kami telah melakukannya sejak 30 tahun lalu hingga 1996. Kami juga menyediakan perkhidmatan kesihatan yang meluas kepada wanita dan kanak-kanak.
 
Rawatan Kesuburan + TCM
Kesihatan wanita
Kesihatan Kanak-kanak
Pemeriksaan Kesihatan
Pemeriksaan Kehamilan
Pemvaksinan
Kenapa Pilih Kami
Kami mengutamakan kesihatan anda dan menumpukan masa dan tenaga kami untuk mencari penyelesaian terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat peribadi anda.
 
30 Tahun Pengalaman
3000 Bayi Lahir
Pasukan Profesional
Perkhidmatan Premium
PERTAMA di Malaysia
DARI HARAPAN KE REALITI
HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK TEMUJANJI
Alamat:
105G, Jalan Kenari 23, Bandar Puchong Jaya,
47170 Puchong, Selangor, Malaysia.
Nombor Telefon:
+6012-976 8151